Kenali RBA Travel

Hai Korang!

Tahun 2008 kami wujud sebagai sebuah syarikat berdaftar. So guys hari ini cik koci mau habak sikit na tentang latar belakang RBA TRAVEL & SERVICES SDN BHD. Korang mesti nak tahukan siapa sebenarnya pengasas Rba Travel ni eh.Semalam cik koci baru tahu terkejut beruk juga lah bila cik koci dapat tahukan. Pengasas Rba Travel ialah jeng jeng jeng ;


(Baju Hitam dikenali sebagai Hjh Suraya dan bertudung hijau senang disapa Nurul Nadia)

Ha mereka lah sebenarnya pengasas Rba Travel tapi lebih menghormati kepada kepala keluarga mereka iaitu Hj.Roslan maka dinamakan lah sempena nama kepala keluarga mereka..Fuhh macam syok je kan baca yela pengasas dia perempuan..macam malu pulak yang lelaki nie..hehe..

Okay jom kita bercerita lebih panjang lagi,

Haa kalau korang nak tahu juga Rba Travel terletak di sungai besi lake fields.ha kejap cik koci bagi link so nak memudahkan korang mana yang teringin nk jenguk2 tu kan RBA TRAVEL
Ha kalau dah namanya Travel korang pun dah tahu yang ni syarikat pelancongan yang siap merancang percutian korang semua
Macam-macam pakej ada tau untuk berkenaan tentang pakej cik koci bagi link korang klik saje pada link tersebut  dalam tu semua dah ada dah.

2.MATTA FAIR 

Ha agak-agak kan korang tahu tak matta fair tu apa..?? Cik koci mula2 masa dengar Matta tu kan rasa cam apa bende tu eh pelik bebenor bunyinya..haha eh rupa-rupanya dia satu event perayaan bagi syarikat Travel memang best gile masa event ni..masa tu kita nk asah skill kita as a manusia yang berani berdepan dengan orang uwowww..ahaha..Cik koci belanja lagi lah gmbr-gmbr kenangan semasa di matta fair




Ha inilah suasana semasa di matta fair,.Memang penat korang gentle tak tipu..dia punya penat kadang nak tercabut lutut pula..eh alamak terluah pula..kalau boss tahu habislah cik koci kena bedal lah,so ini tentang matta fair..Jom kita teruskan lagi dengan cerita-cerita trip

3.Testimoni Pelanggan

\


Haa tengok muka-muka para peserta kan rasa macam bestnya tengok diorang happy.mana taknya melancong katakan..bukan selalu travel ke negara orang, Kita nie hidup kena bersyukur eh eh tetiba jadi mcm ustad pulak haha..okay sebenarnya kan banyak lagi tau nak dicerita tapi tula takut pembaca semua bosan kan.Maklumla orang skrng tak suka membaca dah kan..nk video..? haa jangan risau korang boleh klik channeL kami  dalam tu korang tengok lah kegembiraan mereka semua.


Last but not least

 

Samaada korang seorang yang menyokong kami sejak dulu atau baru-baru lagi dengan penuh rasa sayang, tetaplah kami ucapkan ribuan terima kasih di atas sokongan yang diberikan sama da di dalam pengetahuan kami ataupun tidak.



Powered by : RBA Travel & Services Sdn Bhd Hak Milik RBA Travel & Services Sdn Bhd (2018)

loading

Terima kasih kerana memilih RBA TRAVEL AND SERVICES SDN BHD
(1049100-H|KPK LN:7490|LKU:097)

Sila tunggu sementara kami memuatkan