'KELUARGA' BESAR UMRAH RBA 07/01/2019


KELUARGA UMRAH KAMI MEMANG 'BESAR'..!

Ya betul..
Inilah keluarga umrah RBA Travel. Ramaikan?

Hampir 130++ orang kesemuanya..
Semua jemaah bagaikan keluarga kami sendiri.

Alhamdullilah, selesai ibadah umrah untuk penerbangan 17-27 Disember 2018 yang lalu.
3 buah bas ditempah khas untuk memuatkan semua jemaah.

Persediaan dibuat kira-kira 4 bulan lebih awal.
4 orang 'KAPTEN' ditugaskan untuk menjaga kesemua jemaah..


 

 

Trip umrah kali ni memang lain sangat.
Nak tahu kenapa lain?

Jemaah sendiri lah puncanya.

Mereka sangat 'sporting'.
Sangat 'happening'.
Kapten RBA pula rajin melayan.
Hehe.

Dan yang paling best,

Buat pertama kalinya team RBA dan jemaah bersepakat mengumpul sumbangan dan kami sama-sama mengagihkan sedekah tersebut dalam bentuk makanan selepas solat Isyak di Mekah.

Allahuakbar..
Begitulah baiknya jemaah RBA..

Siapa yang tak nak mengumpul pahala bukan?
Masing-masing berlumba-lumba membuat amal untuk bekalan akhirat.
 

 

 

 

Tengok dari gambar-gambar ni pun kita dah boleh bayangkan betapa meriahnya kumpulan jemaah kali ni.

Dan yang specialnya, 2 orang Mutawifah RBA Travel juga ikut serta untuk memberikan bimbingan buat jemaah wanita tau.

Sebab tu 'bos' kami terapkan, anggap jemaah seperti keluarga sendiri.
Layan jemaah seperti ibu & ayah kita sendiri.

Disebabkan itu, semua team-team RBA, sentiasa menjaga kualiti perkhidmatan umrah bagaikan menjaga keluarga sendiri.

Balik dari umrah, mesti kita akan saling 'merindui'.
Kenangan umrah bersama-sama pasti tidak kita lupa.

RBA Travel sentiasa mengalu-alukan jemaah 'repeat' pergi umrah lagi dengan RBA.

Jika kita tidak jumpa di dunia, semoga kita berjumpa lagi di akhirat kelak.

Insyaallah.. :)


Anda juga ingin menjadi sebahagian dari kumpulan jemaah kami?

Nak tunaikan umrah dengan RBA?

Nak berhubung terus dengan team kami?

Tekan link di bawah untuk 'direct' Whatsapp dengan team sales RBA Travel.. :)

http://www.wasap.my/60182314674




Powered by : RBA Travel & Services Sdn Bhd Hak Milik RBA Travel & Services Sdn Bhd

loading

Terima kasih kerana memilih RBA TRAVEL AND SERVICES SDN BHD
(1049100-H|KPK LN:7490|LKU:097)

Sila tunggu sementara kami memuatkan