BEST GILEE BERCUTI DI TURKI 10/01/2019


Hari ni abam nak kongsikan serba sedikit cerita becuti di negara Turki trip yang bulan 12 punya. Pengembaraan kali ini abam akan bawa korang kembara di alam maya Turki cehhh...So, memang best korang kalau bercuti dengan groping nie bukan apa selain dapat bercuti kita boleh juga dapat tambah kenalan yang mungkin nanti dikemudian hari dapat buat link bisnes ke apa kan tak salah berteman.So lek check it out...!!



Ha nampak kan Turki merupakan destinasi percutian yang menjadi igauan dan mimpi setiap orang such like kota London.Abam bukan apa selain terkenal dengan sejarah Islamnya yang hebat negara Turki nie mempunyai beberapa musim tau kalau korang nak tahu seperti musim sejuk, panas , bunga dan luruh.Selain itu, Turki juga terkenal dengan budaya mereka yang sangat unik memang syok gilee beb.. haa nie abam nak tunjuk gambar2 mereka semua



Ha sesampai di Turki kan korang mesti tertanya-tanya tau cantik ke masjid biru nie yelah Turki terkenal pun disebabkan masjid tu yang sangat unik gile besar pun besar..Kat malaysia pun ada masjid Biru tu dekat masjid wilayah sana heheh abam gurau saja tapi betul sbb msjid wilayah tiru konsep senibina masjid biru Turki..


Okay  selain daripada keindahan turki nie ada juga tau yang best..bila dah melancong confirm lah kan nak makan2 memang terbaiklah makanan dia sedap2 belaka
abam tengok pun dah terliuq belom lagi rasa.Setiap korang travel tk kira dengan travel agent mana-mana sekalipun korang dapat rasa makan-makanan turki memang terbaik gileer r macam orang2 kata.



 




Powered by : RBA Travel & Services Sdn Bhd Hak Milik RBA Travel & Services Sdn Bhd (2018)

loading

Terima kasih kerana memilih RBA TRAVEL AND SERVICES SDN BHD
(1049100-H|KPK LN:7490|LKU:097)

Sila tunggu sementara kami memuatkan