KENANGAN UMRAH 17-27 DIS 2018 07/01/2019


Haii Korang
Alhamdulillah, hari ini abam nak kongsi kenangan trip umrah 17-27 dis yang lalu. First of all, memang best rasa cam taknak berpisahlah daripada jemaah yang tempoh hari sebab macam abam cakap syarikat RBA nie kita terapkan slogan "bagaikan satu keluarga" so memang terasa macam kita berada dalam keluarga yang besar pergi menunaikan ibadah Umrah.


 

 

Ha dari gambar yang abam belanja nie pun dah tahu macam mana rasanya kita beribadah dengan keluarga yang besar.Seronok sangat memang seronok sampaikan grop ws sampai sekarang tak berhenti berbunyi siap macam2 dh dengan jemputan kahwin daripada jemaah tau..Ha nampakkan betapa slogan tu adalah penyebab kita untuk rasa cam satu keluarga.heheh

 

 

ha banyak lagi senanye gambar2 daripada customer belom lagi feedback..Abam memang puas hati dengan jemaah yang rasa senang bila travel dengan kita.lagi-lagi bab ibadahkan 

kita kene buat orang suka kita dulu baru selesa nak buat apa2 kan. Macam tula yang Team Rba Travel tengah terapkan.

 

 




Powered by : RBA Travel & Services Sdn Bhd Hak Milik RBA Travel & Services Sdn Bhd (2018)

loading

Terima kasih kerana memilih RBA TRAVEL AND SERVICES SDN BHD
(1049100-H|KPK LN:7490|LKU:097)

Sila tunggu sementara kami memuatkan